• 1
  • 3
  • 2
  • 2
  • DSC_0048

Welcome to Yimeng Qingliu

Linshu Yimeng Qingliu Craftwork Co., Ltd locates ing kutha Linyi, ngendi misuwur hometwon saka anyaman putih. Minangka Pabrik gedhe-scaled, kita bisa sumber macem-macem jinis item Willow karo desain alus lan kualitas paling apik.

Madeg ing taun 2001. taun dasawarsa wis sekseni kanthi cepet saka pabrik kita. Manggoni 20000 meter tanah, kita tugas 500 buruh Desainer asli kita, kabeh mau sing spealized ing interweaving kanggo sajarah sing dawa, sing dienggo wis gained reputasi saka loro ngarep lan luar negeri ...

Toko Miturut Kategori

Products kita


Tampilan Online Chat!