Babagan awake dhewe

8121209

Linshu Yimeng Qingliu Craftwork Co., Ltd locates ing kutha Linyi, ngendi misuwur hometwon saka anyaman putih. Minangka Pabrik gedhe-scaled, kita bisa sumber macem-macem jinis item Willow karo desain alus lan kualitas paling apik.

Madeg ing taun 2001. taun dasawarsa wis sekseni kanthi cepet saka pabrik kita. Manggoni 20000 meter tanah, kita tugas 500 buruh Desainer asli kita, kabeh mau sing spealized ing interweaving kanggo sajarah sing dawa, sing dienggo wis gained reputasi saka loro ngarep lan luar negeri.

Minangka exporter profesional, kita duwe pengalaman cukup ing kerajinan ngekspor Willow, nganti dina iki, kita wis dibangun hubungan bisnis karo akeh negara ing donya, utamané ing Eropah, Amérika Lor lan ing, lan menang kredit banget saka kita pelanggan.

Quality lan layanan customer asas kita.

Produksi bakal disusun sesuai karo gambar, gambaran utawa sampel Panjenengan. Sawise sing nyedhiyani kita Piece saka kertas desain, pakaryan ayu Langit tanah kita bisa mbangun kanggo sampeyan.

Sembarang wektu priksaan bakal ngormati.



Tampilan Online Chat!