• 1
  • 3
  • 2
  • 2
  • DSC_0048

Wilujeng sumping di Yimeng Qingliu

Linshu Yimeng Qingliu Craftwork Co., Ltd locates di kota Linyi, nyaeta dimana kasohor keur hometwon of wicker bodas. Salaku pabrik badag-diskalakeun, urang bisa nyadiakeun rupa-rupa barang willow kalayan design alus jeung kualitas luhung.

Didirikeun taun 2001. sataun dékade geus disaksian ngembangkeun gancang pabrik urang. Occupying 20000 méter pasagi darat, urang employ kira 500 pagawé salaku desainer aslina urang, sakabéh éta téh spealized di interweaving pikeun sajarah panjang, karya maranéhanana geus miboga reputasi hébat ti duanana imah jeung mancanagara ...

Warung Ku Kategori

Produk kami


WhatsApp Online Chat!