Tentang Kami

8121209

Linshu Yimeng Qingliu Craftwork Co., Ltd locates di kota Linyi, nyaeta dimana kasohor keur hometwon of wicker bodas. Salaku pabrik badag-diskalakeun, urang bisa nyadiakeun rupa-rupa barang willow kalayan design alus jeung kualitas luhung.

Didirikeun taun 2001. sataun dékade geus disaksian ngembangkeun gancang pabrik urang. Occupying 20000 méter pasagi darat, urang employ kira 500 pagawé salaku desainer aslina urang, sakabéh éta téh spealized di interweaving pikeun sajarah panjang, karya maranéhanana geus miboga reputasi hébat ti duanana imah jeung di mancanagara.

Salaku éksportir profésional, urang gaduh pangalaman cukup dina karajinan exporting willow, nepi ka kiwari, urang geus ngawangun hubungan bisnis jeung loba nagara di sakuliah dunya, utamana di Éropa, Amérika Kalér jeung saterusna, sarta meunang kiridit unggulan ti nasabah urang.

Kualitas sarta layanan palanggan anu prinsip urang.

Produksi bakal disusun luyu jeung gambar anjeun, pedaran atawa sampel Anjeun. Sakali anjeun nyadiakeun kami sapotong kertas desain, hiji karajinan geulis Surga tanah urang tiasa ngawangun keur anjeun.

Wae panalungtikan anjeun bakal diapresiasi.



WhatsApp Online Chat!