Katuhu di imah: Libur decor nawarkeun Pokna sugarplum amis

Ditengah a laut musiman tina beureum jeung héjo atawa pérak sarta bulao, aya hiji amis, palette alternatif di decor libur.

Pikir bungbuahan seger jeung candies delectable, sarta anjeun dina lagu katuhu - éta hiji enticing, Asép Sunandar Sunarya enchanting sahiji Pokna sugarplum yén decorators ngarep bisa mibanda fun kalawan.

"Pair bonbon-apal beureum, pink plummy na florals Berry-caang kalawan greens usum keur centerpiece a," nunjukkeun Melissa Benham tina Chicago interior design firmStudio Gild. "Ornamén di Pokna ieu nyadiakeun hiji warna pop terduga dina tangkal Christmas, atawa senang pulas dina menorah Palasik lamun dipaké pikeun lilin Hanukkah".

Basis Angeles Los desainer sarta panulis Orlando Soria nyebutkeun warna mangrupakeun konci pikeun nyieun libur hajatan caang caang Anjeun.

Malah lamun saena koleksi rada Motley of hiasan, "nambahkeun di plum na Berry-hued fabrics, lilin, asesoris jeung ornamén mangrupakeun cara hébat nyieun skéma warna cohesive," nyebutkeun anjeunna.

Target boga Opalhouse urang lemes bantal lémparan cozy, kalayan boh mangrupa pola plaid atawa "Oh, Naon lelembut" tipografi, dina Pokna seger jeung festive.

Kumpulan Merrily di Pier 1 ngawengku stemless gelas anggur leungeun-ditiup dicét kalayan tangkal modern kicky di pink, peach na Berry. A bantal lémparan bonbon-bulao ieu embroidered jeung frase "Merry & caang" na dipapaésan kalayan tassels. Pikeun tangkal, aya hiji Garland of gumballs felted.

Sét wol-dibungkus atanapi sikat botol tangkal di kelir macaron hued gently bakal kasampak geulis dina méja kalayan textures lemes sejen tur koordinasi lilin taper; neangan kabeh di Dunya Market. Ogé di pastels sugary mangrupa Asép Sunandar Sunarya ti kijang saeutik lucu dina Homegoods, kumplit jeung collars mengembang, marabou-bulu.

Di Wayfair, anjeun bakal manggihan tangkal tinsel dina lingkup ukuran dina nuansa Fruity kawas anggur, plum, buah prambus sarta jeruk. Di Horchow, manggihan trios of kitu hued tangkal botol-sikat-gaya pikeun tampilan. Sarta Walmart boga ornamén landian palastik 40 inci-jangkung di bonbon katun, jeruk konci na buah beri biru; aranjeunna bisa jadi senang dina pager taman atawa hareupeun-emper cekelanana tangga.

Pakéan nepi ka tangkal, mantel, staircase atawa tabel libur jeung warni, felted-wol Berry Garland Anthropologie urang. Dek kaluar di tangkal Natal kalayan sagelas pita permen atanapi bonbon batu ornamén di Pokna yummy, sarta luhur dipareuman ku Ferris topper tangkal kabayang festooned kalawan tassels hued brightly. Ogé di dieu, hiji set boxed of macarons kaca hipu; nu ornamén bakal nyieun kado denok pikeun lover manisan atawa Francophile.

Anjeun nimu leuwih Ngaruwat faux amis keur tangkal atanapi libur tampilan dina Barney urang New York, dimana Kurt Adler urang pepermin-bonbon Garland, Sprinkle-topped congcot és krim sarta ornamén dibungkus-bonbon mawa sagala impian amis usum sugarplum imah gaya .

sagelas Candy Castle Ragam hias Christopher Radko urang di Horchow depicts canes bonbon lengkep, peppermints jeung és krim di leungeun-dicét kaca Polandia. A, 9-suku gumdrop Garland ngeunah-pilari bisa ngalaman ti DPR Libur.

Sarta pamustunganana, sweeten pintonan buruan libur hareup kalayan Hammacher Schlemmer urang Kepulauan nunjuk of indoor / outdoor tangkal Lampu. Sadia dina sababaraha ukuran, lampu serat-optik taun kelir bonbon caang bisa disetel ka swirl sarta maénkeun mayeng atawa nangtukeun dina tampilan timed. Kiwari éta visions of sugarplums sabenerna nari.


Pos waktos: Mar-13-2019